Hallen

Kom på att jag faktiskt inte visat hur hallen blev. Möbelsnickaren och jag har haft en lååång process om hur "hatthyllan" i hallen skulle utformas. Till slut blev det denna enkla, stilrena lösning. Vi skall sätta in en gallergrind så småningon och för att kunna öppna den ordentlig så kan hyllan lätt plockas bort.

Det funkar hur bra som helst med denna lösning. Mer funktion än design. Möbelsnickaren råkade dock borra in sex långa skruvar i grannens vägg vid montering :-0. Som tur var missade han precis en stor gammal antik spegel!  

Den vita lådan till vänster döljer proppskåpet.Hmm ... kanske skall ta och skaffa mig lite färggladare ytterkläder :).

Riktigt snyggt matbord i trä

Kanske en kandidat till den nyrenoverade gården??Mastodontbokhyllan på plats

Japp nu sitter den där på väggen - bokhyllan med stort B! 3,6 m bred och 2,4 m hög! Planerad in i detalj vad gäller måtten :). Lite Montana-inspirerad. Den blev helt perfekt. I love my möbelsnickare!!!

Jag skall känna efter om jag vill ha en vit sida även in mot väggen eller om jag vill att det skall bryta av med väggfärgen. Ev. skall även lite hyllplan in. Sätter man in ett hyllplan i mitten så får det plats två rader med pocketböcker i en kub. Den är även måttad så att man får in en pärm stående i skåpet. Jag tror det är en väl avvägd balans med luckor men jag kan sätta dit fler om jag vill.

Oj vad skönt det skall bli att äntligen få samla alla böcker och administrativa papper på en enda plats!!!