Sydney, Harbour Bridge

Lovely!!! 2009 firas in i Sydney! I'll be there om två veckor. YES!


(Bild från Expressen).

Matsilvret

Nu är matsilvret putsat .... puh!! Inropat på Stockholms Stadsauktion för rätt så många år sedan. Det används inte speciellt mycket men det är roligt att plocka fram det vid extra festliga tillfällen som idag!!







Gott Nytt 2009

 


I mitt burspråk

  
 

Cosmo och Molton Brown

A perfect match i badet!!


 

God Jul

Hemmagjord julklapp i form av besk från gården!


Vinkällaren klar


Äntligen är vinkällaren klar. Den blev helt suverän. Fina hyllor i oljad ek.





Jul i vårt hus

 
 

 

Guess what?



Betong

Himla snyggt väggur i betong från Forsberg Form.


Gillar även deras golvur.


Trendspotter

Haha ... idag satt jag hos frissan och läste nya Elle Interiör. Där fanns en artikel om att 2009 så kommer det minsann att bli trendigt med stora porslinsdjur :). Mina keramikpållar från Lauritz kanske var ett riktigt kap ändå ... om man vill vara trendig alltså ;). Den ena är ju faktiskt så stor som 73 cm.

 

Jisses

Vad otroligt snygga de här gröna kulorna är IRL!! Stod läääänge och höll i dem idag i en SIA-butik. Bestämde mig dock för att inte inhandla dem. Men jag undrar om jag inte ångrat mig ....

De lila kulorna fanns inte i butiken. Lite synd ... för de är minst lika snygga som de gröna. Kombinationen grönt/lila är heller inte så tokig ... SNYGGT helt enkelt!!


Lauritz igen

Det kanske gick lite för fort den här gången :-0. Hästtjej som jag är så blev jag eld och lågor när jag såg de här två fina stora kinesiska keramikhästarna på Lauritz för någon vecka sedan. Nu står de hemma hos mig! Jag vet inte riktigt hur bra idén med att ge dem ett nytt hem var egentligen ;). Men men ....




Bjöd även på den här Nagel-ljusstaken som jag tycker är ascool. Den blev dock för dyr så jag släppte den.