Kanske en sån här?

39941-658
39941-657
En Fatboy! Tycker den ser rätt så bekväm ut! Men snygg är den inte....passar kanske bäst i ett tonårsrum och inte i ett burspråk :).

Kommentarer
Postat av: Bengt R

Nä nu faller hela förtroendet... Jag som tyckte ni hade sån stil. Bara för det så får ni här det ultimata tipset på det riktigt fulaste man kan ha i sitt hem : )
http://www.stokke.com/inuse.asp?p=Gravity&la=EN&na=UK&div=C&nr=01

2007-09-25 @ 20:06:35
Postat av: puppan

hehehe ... jag kanske är lite förvirrad fortfarande efter att ha spenderat fem månader ute på landet i mysdräkt :-0 .
Den där Stokkestolen är verkligen ful... jag håller med :)
Men hur går det med din fåtölj då? Har du valt någon ännu??*nyfiken*

Postat av: christian

Hej, kolla lite på köket. hur lång är er köksö?

2007-09-26 @ 17:07:07
Postat av: Bengt R

Jag har krånglat mig förbi Eamesfåtöljen. Det som kändes rätt ett tag känns inte lika rätt längre. Corona är provsutten igen och förkastad... Fjord är läcker men lite hård att sitta i. Wing chair är noggrannt testad på Illum och upptäckte en väsentlig skillnad mellan tyg- och skinnmodellen. Den är jätteskön i tyg men mycket stummare i skinn. En intressant iakttagelse som förklarar varför man tycker olika när man provsitter. Men, jag har faktiskt kommit fram till en sak och det är att Ox-chair bara vore så läckert i mitt rum. Jag har suttit i den flera gånger i sommar och den känns bättre och bättre. Jag tror också att en sådan möbel ska "sittas in" för att bli bekväm. Men det känns galet att betala 75.000 för en fåtölj så där har det stannat. Nu har jag min Corbusier vilfåtölj i hörnet och den är gränslöst vacker där egentligen. Dessutom väldigt skön att sitta och fundera i och inte minst lyssna på musik i. Så vad ska man svara? Är detta ett livsprojekt? Under tiden har jag renoverat köket och badrummet nu i sommar och är väldigt nöjd. Men till slut så kanske det blir Corona, den vore som ett modernt utropstecken i mitt hörn, den skulle nog passa bra där. Men ett beslut kräver mer provsittning så det lär bli fler turer till Lund och Miljögården.

2007-09-26 @ 21:07:51
Postat av: Bengt R

Jag skrev "Corona"... jag menar förstås Fjord! I svart med röda stickningar.

2007-09-26 @ 21:09:37
Postat av: puppan

bengtr - usch ja det är en rätt omständig process det här med att välja sittpjäs. Fjord är urläcker - men den är absolut alldelens för .... hittar inte riktigt ordet ... "udda"?.."annorlunda"?? ... "modern"..."vågad"?....för mig. Tycker den ser ut lite som en basebollhandske :-0. Är den skän att sitta i?
Nä för mig lutar det nog åt en wing-chair i något snyggt tyg ... inte skinn ...det blir för "kallt" .. + en ox-chair ottoman/fotpall. Den kommer att komma till fint uttryck där i burspråket och den känns som ett säkert kort. Jag önskar bara att det var snurrstativ på den (vill ju egentöigen ha det för att kunna blicka ut över torget)...men man kan inte få allt.

2007-09-26 @ 22:34:25
URL: http://renovering.blogg.se
Postat av: puppan

christian - 2,35 m lång och 1,05 bred

2007-09-27 @ 00:40:02
URL: http://renovering.blogg.se
Postat av: puppan

Bengt R - Hur blev renoveringen av kök o badrum?

2007-09-27 @ 01:19:43
URL: http://renovering.blogg.se
Postat av: Bengt R

Jo det blev jättebra med allt. Jag hittade en helt ny typ av duschblandare från Grohe där man genom att vrida den vänstra ratten mot sig får vatten i duschen och från sig vatten i karet. Det är så himla smart och man undrar varför ingen kommit på den idén förut. Toastol blev Ifö Sign och även deras tvättställ med underskåp i ek. I övrigt är badrummet helt i vitt med mellanngrå klinkers på golvet. Jag har fått till en ganska lyxig känsla trots att det är så litet badrum. Köket blev toppen med svart, långsmalt kakel från Höganäs och med ljusgrå fogar. Nya maskiner från Siemens. Kvar är golvet som är ett grått Pergo som hållit bra men där jag nu funderar på ett smalplankigt skeppsgolv. Jag har ekgolv i hela lägenheten så vanlig ek därute blir för mycket. Men jag drar mig för jobbet, det gamla golvet ligger in under skåpen och eftersom jag är så pedantisk vill jag ju ha bort det gamla och ha nytt golv där också. Stön... Kan du inte prova Fjord på Miljögården och skriva tillbaka vad du tycker?

2007-09-27 @ 20:32:37
Postat av: puppan

Gör du grejerna själv?? Alltså rent handgripligen? *impad isådanafall :)* . Det låter ju coolt det du åstadkommit. Jo jag tänkte ta en tripp till Miljögården och få lite inspiration...då skall jag testa Fjord!!

2007-09-27 @ 22:25:10
URL: http://renovering.blogg.se
Postat av: Bengt R

Jovisst gör jag allt själv. Fick beröm av rörkillarna som gjorde vår relining. De hade inte sett sådant rörarbete sedan gesällprovet...

2007-10-01 @ 21:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback