Music, music, music .....

Försöker sätta mig in i vad vi skall ha för musikanläggning. Stereon känns överflödig nuförtiden. På landet kör vi Itunes på en Mac kopplat till en subwoofer med högtalare. Funkar hur bra som helst. Skulle iofs kunna satsa på bättre ljudkvalitet, men rent funktionellt är det super.

Till lägenheten vill jag hitta någon trådlös variant. Utan att försaka ljudkvaliteten .... om det nu går. 
Undrar om en sådan här 
Squeezebox kan vara något att satsa på??

39941-157 


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!

Den där ska faktiskt vara alldeles strålande! Min pojkvän är väldigt hifi-intesserad (har en anläggning värd ett antal 100k) och han har investerat in en såndär Squeezebox. Alldeles salig är ordet som beskriver honom bäst. Just nu är han i full färd att spara ner alla cd-skivor på datorn. Han använder ett program som heter exact audio copy (eac) och det ger tydligen BÄTTRE kvalité än att spela upp dom i den vanliga cd-spelaren. I alla fall enligt honom. Men det kräver ju en tuff förstärkare och schyssta högtalare också såklart...

Köp en sån så blir då säkert glad! :-)

Vänliga hälsningar
Emma

2006-09-12 @ 13:26:50
Postat av: puppan

Men oj vad bra!!! Jo jag har förstått att den är urcool och inne i hifi-kretsar. Min man har oxo sparat ner alla cd-skivor på datorn och jag måste säga att det är vansinnigt bra att kunna göra olika unika favoritspellistor på hela samlingen.

Postat av: Jonas

En kompis har också en sån och det fungerar hur bra som helst enligt han. Enda är väl att man måste ha filerna någonstans på en server i skåpet men med tanke på ditt nätverk är det ju bara ställa en sån i garderoben ;). Apple har dock precis släppt en liknande grej också men med för bild också:
http://www.apple.com/appletv/

2007-01-12 @ 17:36:27
URL: http://www.myuninstalledlife.com
Postat av: Koffe

SB3:an är hur bra som helst. Även rent ljudmässigt. När du väl har börjat går du inte tillbaka till cd-spelaren. Instämmer tillfullo med Emma (och hennes pokjvän) SB3 och EAC toppen... Är salig sedan ett halvår :-)

2007-02-07 @ 22:53:18
URL: http://whatthefuckhifi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback