Gone Fishing igen

Idag åker jag upp till huvudstaden några dagar för lite ärenden. Vad gäller renoveringen så är det framförallt ett besök på The One som lockar. Skall även försöka få tid att göra ett besök på Indori. Försöka finna lite orientalisk inspiration så att det inte blir så himla skandinaviskt strikt och minimalistiskt i lägenheten :).


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har bara tittat som hastigast på din blogg. Är imponerad av din renovering. Gillar din stil på inredning i många av dina inlägg. Men jag kan inte låta bli att undra över hur mycket pengar er renovering måste kosta. Missförstå mig inte, har man de ekonomiska förutsättningarna är det bara att gratulera, då ska man definitivt utnyttja det. :-)Önskar jag själv hade samma möjlighet när vi väljer inredning till vårt renoveringsobjekt. Hoppas du blir nöjd med ditt hem till slut. Lycka till!

2006-11-19 @ 01:18:41
Postat av: Malin

Har återkommit hit och beundrat och tittat länge, det blir verkligen en lägenhet utöver det vanliga! Jag är verkligt imponerad av hur bra du lyckats sätta ihop allt från scratch. Själv hade jag nog fortfarande velat med färgen på väggen i köket eller något liknande! Hihi* Men måste fråga om din mycket snygga häst jag skymtade på en bild!? Halvblod? Vad rider ni för klasser? "Han" såg riktigt maffig o go ut! Åh, jag skulle nog allt vilja ha en sån goding själv! Lycka till med allt.

2006-11-19 @ 04:51:49
Postat av: puppan

anonym - kul att du gillar renoveringen. Jag har nog en budget som är få förunnad. Är lyckligt lottad här i livet :). Men även om jag investerar mycket i renoveringen så kommer ändå slutesultatet att vara värt mer än vad jag lagt ner (1+1=3). Skulle tippa att jag i dagsläget har en 20%-ig vinstmarginal om jag säljer lägenheten när den väl är klar. Så jag vet att jag gör en bra affär i slutändan. Nu har jag nog iofs inte tänkt att sälja....men tankarna finns där. Skulle ju vara kul att bygga ett hus från scratch :).

malin - javisst är det halvblod jag har. Skimmeln är en dressyrhäst. Jag hade hoppats att jag skulle avsluta säsongen med att starta MSV med henne men tyvärr blev det en längre konvalecens för henne istället. :(

Postat av: Katten Pejst

Hittade du något i Stockholm? Jag vill åka till Indori och köpa en snidad "trätavla" att ha på väggen i vårt sovrum.

2006-11-21 @ 22:33:27
URL: http://kattenpejst.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback