Koll på handduschen

Talade med Jocke idag. Han hade varit i lägenheten igår torsdag och fixat med det lilla handfatet. Sett till att det kom i mitten av öppningen och att avloppet kommer i rätt höjd in i väggen. Ett pillgöra tydligen.

Han kollade även den här duschblandaren. Om det fanns en handdusch i någon av lådorna. Vilket det fanns. Frågade tre gånger om allt nu sitter som de skall och det gör de enligt honom. Bra! Måste kolla den här handduschen på måndag så att det är rätt grejer.

Nästa vecka skall Fredde handlägga fiskbensparketten. Skall bli intressant att se! Magnus skall leverera de här tre garderoberna i valnöt som skall byggas in i stora badrummet. Ringde honom idag och frågade hur det gick. "Jag är sjuk", fick jag till svar. Hmmmm......."Grejerna MÅSTE vara klara till slutet av nästa vecka", sa jag! Så är det bara....sjuk eller inte. FIXA. "Inga problem", sa han. Hoppas verkligen inte att det blir det!

Talade även med Lennart på telefon. Han hade fått ordererkännande på dörrkarmen. Skall levereras fredag den 7/7. 1208 SEK. Vi skall träffas nästa vecka och stämma av så att det inte är några utestående grejer innan hans semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback