Badrumsporslin

Idag har jag varit och hämtat badrumsporslin av märket Catalano.
Ett handfat till wc'n i stora badrummet:
 
+ WC-stolen: . I like a lot!
Det stora handfatet  är restat och kommer in i juli. Det stora handfatet skall stå på en valnötsbänk som är fastsatt i en vägg som är gjord av en hel spegel (2.80* 1.80). Sååååååååå fint det kommer att bli!!! :)

Fick även med ett snyggt vattenlås från Sjöbo Bruk:

Var även iväg till Byggfabriken som är en cool butik där man kan få tag på gamla grejer. Jag behöver ju en gammal spegeldörr av måttet 62* 194 och se på denna butik så nytillverkar de dessa gamla dörrar till vettiga priser:

Var även en snabbis till Magnus på Kinamockaskogen med alla  hans ritningar så att han kan börja tillverka alla grejer han skall göra till mig :).

Bar upp 20 paket parkett i lägenheten. Snackade med Jerker och frågade om han kunde ta bort den där spånskivan i lilla rummet tills på måndag när Fredde skall börja lägga golvet. "Det fixar vi",sa Jerker genast!

Jocke var i lägenheten och fixade med de inbyggda blandarna. Fick även det lilla handfatet så att han kan kolla höjder för avlopp in i väggen. Blandarinkråmet murar tydligen Christer fast i väggen sedan när det är dax. Jocke hade glömt att vi skall ha en lite hylla ovanför duschen...så han skall fixa en "vinkel" så att pex-rören inte går rakt upp ovanför blandarna i duschen. De måste gå lite på sidan för att hyllan skall kunna bli snygg. Det var dock inga problem att ändra detta.

Var även och kollade på lite belysning hos Ljusmiljö. Ny idé tillköksön är att ha en skena med typ tre lampor hängade ner i stålvajer. Tog lite kort jag skall visa Lennart imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback