Ännu en vecka har gått

Idag är det lugnt på byggfronten! Känns som att allt går enligt plan.

Igår så satte Conny fast dörrkarm och foder. Det blev jättebra! Vi bestämde även färg till "himmelen" ovanför badkaret. Beslutade om att ta strömbrytare i aluminium (Jung). Bokade tid med killarna som skall koppla in bredbandet. Målaren var där och började måla hallen och ytterdörrarna (på insidan). Det är det sista rummet som inte är målat. Conny sågade även till de sista golvlisterna som målaren målade. Conny gjorde även det sista i städskrubben så att målarna kan fräscha till den.

Den stora grejen som är kvar är den stora spegelväggen + glaset ovanför diskbänken. Där är det ett litet projekt att managera.

Det känns faktiskt så pass klart nu att vi började diskutera byggstädning. Får nog ta in en firma eftersom det är rätt mycket byggdamm som måste bort på ett proffsigt sätt.

Kommentarer
Postat av: ROOMIE

Vi slipade köksgolvet ... du kan tänka dig hur det såg ut i alla skåp, i alla muggar, i alla minimala skruýmseln och vrår - förstår er så väl :)

Postat av: puppan

Jo det är hemskt vad sånt tränger in i skrymslen och vrår. Vi har ju inte bara slipat golvet utan även alla snickerier och dörrar + rivit ner alla tapeter på väggarna in till sista lagret + rivit ner allt löst krafs från taken. Det är med andra ord hur dammigt som helst :0.

2006-09-02 @ 09:15:46
URL: http://renovering.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback