Måttet är rågat

Nu är jag TRÖTT på det där jäkla handfatet i lilla badrummet. Problemet har varit att hitta ett som inte är så himla stort SAMT att det skall vara lite roligare än ett vanligt traditionellt. Hittade så småningom ett som föll alla på läppen. Alla utom VVS-killen som skulle sätta fast det. Han började muttra om att det inte var konsoler utan bara bultar. Han var orolig att det bara var gipsskiva bakom att fästa det i...och fäster man det då med bara bultar så kan det gå illa med väggen. Det vore ju mindre roligt. :(

Då kom jag på den briljanta idén att Magnus möbelsnickaren kan ju tillverka ett litet skåp som det här handfatet kan vila på. VIPS så har man lite extra förvaring + att själva väggen kanske håller bättre. Efter lite ledtid så kom Magnus upp idag och han tyckte inte det var optimalt att tillverka ett fyrkantigt skåp till ett runt handfat + lite andra aspekter. Tja, det har han ju rätt i...och ett runt skåp låter ju lite överkurs att specialtillverka för en "extra"-toalett.

Nu skiter jag i det där designade handfatet och beställer ett gammalt hederligt traditionellt från Gustavsberg. MED konsoler så att det sitter bra i gipsväggen + inte så djupt. Punkt.

39941-230
(Bild
www.gustavsberg.se ).


Kommentarer
Postat av: Katten Pejst

Vi valde också ett "enkelt" handfat till vårt ena badrum (från Vedum vilket var de som vår husleverantör samarbetade med). Tror att det heter "Arké" och med ett "kromat" vattenlås så blev det faktiskt helt ok.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback