Ännu en milstolpe passerad

Äntligen är glaset ovanför köksbänken på plats! Oj vilken resa det har varit med detta glas. Men NU!!!! Nu sitter det där. Det blev ju inte så pjåkigt till slut tycker jag :).

39941-274 39941-275

Kommentarer
Postat av: Håkan

Måste säga att jag gillar glasen ovanför köksbänken oerhört. Hur har ni gjort detta?

2007-03-05 @ 15:29:47
Postat av: puppan

Ja det blev fint!! Det är vanligt 6 mm glas som är målat vitt på baksidan. Den delen som är bakom hällen och går upp bakom fläkten är härdad. Hål är uttagna i detta glas för fläktens fästen (6 st tror jag). Sedan är det fastsatt med silikon uppe vid skåpen och nere vid granitskivan.

Postat av: atm

Hej!
Först måste säga att ni har ett väldigt snyggt kök. Lite partisk är man dock eftersom vi har planerat ett materialmässigt likadant - vita luckor, mörkgrå sten och lite grönt glas.
Några ytterligare frågor kring glaset :
Är det riktigt att det har en lite grönaktig ton? Kommer denna automatiskt fram när man målar baksidan med vit färg? Sedan undrar jag om ni bara har kört förankrat det med silikon eller om ni även har använt er av dubbelhäftande tejp.

2007-06-11 @ 16:20:39
Postat av: puppan

atm - Tack :). Vi är väldigt nöjda med det!!!!
Japp...glaset har en grönaktig ton i sig självt. Vi har beställt "vanligt glas", inget specialfärgat glas. Sedan är det målat vitt bakom glaset. Det är förankrat med enbart silikon!

2007-06-12 @ 17:57:22
URL: http://renovering.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback