Ändrade planer?

Hmmm .... var uppe i lägenheten idag. Stod och andades in den själ som börjar ta form. Undrar om det är rätt att ha vinkällare/skafferi i den där jungfrukammaren *osäker*. Det känns som att det är ett för bra utrymme för att "bygga bort".  Skulle mycket väl få till en fullt tillräcklig och bra vinkällare om man tog den lilla garderoben i köket i anspråk istället. Där hade vi planerat att ha en städskrubb. Men det skulle nog gå in bra många flaskor därinne eftersom det är 3.60 högt i tak.

Vad gäller skafferifunktionen så har vi skafferiutrymme ändå i själva köket. Anledningen till att vi designat ett skafferi där var att det fanns utrymme över när vinlagringen tagit sin yta i anspråk Varför inte då fixa till ett sånt riktigt fint skafferi när det ändå fanns ett svalt utrymme tillgängligt.

Designfeature nr. 1 är flexibla lösningar.

39941-6939941-6839941-67

Här ser man väggen i tre olika utvecklingsstadier. Det är den lilla skrubben till höger om portalen det är fråga om. Man skulle kunna ha en snygg glasdörr där så att man kan se in i vinkällaren. Vi skall ju ha matbordet framför den där portalen så det skulle nog bli väldigt trevligt med vinkällaren synlig i direkt anslutning.

edit:
Fasen oxo....nu när jag stirrar på de tre bilderna så ser jag ju att man skulle kunna ta upp en mycket större fyrkant där den där skrubben är. Sätta på fina glasdörrar och ha hur många flaskor som helst lagrade där.  Har sett en bild på det i någon heminredningstidning för något år sedan. Det var ett Bulthaup-kök och de hade byggt just en sådan synlig vinkällare bakom rökfärgat glas i köket. Men nu är ju köket färdigmålat och fixat. Känns lite tufft att börja hugga ut väggarna igen *gråååt*.

edit igen:
Nu efter ett glas vin så ter sig lösningen "vinkällare i städskrubb" allt mer lockande :). Så himla jobbigt är det ju inte att hacka ut ett hål i en vägg ... eller??

Kommentarer
Postat av: Katten Pejst

Jag hade nog satsat på vinkällaren i städskrubben (men varit försiktig med att ta upp ett alltför stort hål).

Portalen är ursnygg- hoppas du kan få reda på vilken färg det är;-).

Postat av: puppan

Ahh...jag har naturligtvis glömt det där med färgen. Den kommer.... :).

2006-08-12 @ 14:50:28
URL: http://renovering.blogg.se
Postat av: puppan

Nu har jag fixat fram färgkoden: S6005-R20B. Håll till godo :).

2006-08-15 @ 22:38:59
URL: http://renovering.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback